Skip to content

100% vegan :)

2 replies [Last post]
borek's picture

Hej! Wszem i wobec chciałem pochwalić się, że po okresie wegetarianizmu zacząłem dziś dzień w pełni wegańsko i tego kursu będę się trzymał. A to również dzięki Majce, Adminowi. Bez Was pewnie dłużej bym się zastanawiał.
Ołk. A po co to? Głównie po to, że po po takim publicznym oświadczeniu nie będę miał w przyszłości jakichkolwiek wątpliwości co do kursu. :D
siemaneczko

hehe trafiony zatopiony:) gratuluję:)!!!!! miło że miałam jakiś wkład w przejściu na jasna stronę mocy:)chyba te kózki z filmiku cie bardziej przekonaly niz ja?:) biedactwa eh nie chce myslec nawet onich:(
niestety jedząc przetwory mleczne, taka krowka czy koza musi mieć młode co jakis czas, zeby dawala mleko...a co sie dzieje z tymi mlodymi? łatwo się domyśleć...równiez taka krowka jak sie wysłuży raczej nie idzie na zasłużoną emeryturę tylko pasztet:(
pamiętam na poczatku mialam problem z mlekiem sojowym nie moglam sie przekonac....hm jako jedyna chyba bo co kto do mnie przyjdzie i probuje sojowego to mu smakuje zwlaszca to waniliowe:)
eh czlek mial i swoje wpadki.....cholerka jadlam gumy do życia wyobraz sobei...no i nie czytalam skladu bo to guma do zucia wiec raczej meita slodzik i tego typu duperele a tu żelatyne sku...le dali no to sie letko wkur...cholera nawet sklad marchewki teraz bede czytac:)
pozdrawiam i jak cos jakies przepisiki to wal smiało:) faktycznie sojowe zastępniki są droższe.....ale przeciez do kawy mozna wlac wiecej wody a tylko troche mleka i wychodzi na to samo.....
pozdrawiam

admin's picture

hehehe, powodzenia na nowej drodze życia :)

Najnowsze filmy

Spot kampanii...
See video
Wykład Tabu...
See video
Reportaż z...
See video
Piekło krów w...
See video
Apel kosmitów...
See video
Konferencja...