Skip to content

Spotkanie organizacyjne , Czerwiec 2010

25 replies [Ostatni wpis]
User offline. Last seen 2 dni 2 godziny ago. Offline
Wpisy: 135

Witam wszystkich. Tak jak czuje to większość, pomimo to że ogół nie jest aż tak liczny :), jest potrzeba spotkać się odnośnie przyszłych działań Vivy w Kielcach. W związku z tym że są propozycje żeby akcja szukam domu odbyła się w każdą ostatnią niedzielę każdego miesiąca- do potwierdzenia jeszcze przez Echo- myślę że dobrze byłoby spotkać się 2-3 tygodnie przed następną akcją w czerwcu. Na spotkaniu omówimy szczegół akcji szukam domu + inne tematy związane z przyszłą działalnością. Myślę że spotkanie mogłoby się odbyć w jakimś bardziej spokojnym miejscu niż ostatnio :) bo będzie to spotkanie robocze. Szczegóły odnośnie miejsca, daty i punktów do omówienia możemy ustalić w tym wątku.

User offline. Last seen 6 tygodni 1 dzień ago. Offline
Wpisy: 44

hehe :) mnie pasuje zawsze i wszędzie, byleby cos sie działo wreszcie (ostatnio zaczęłam zastanawiac się nad testami na adhd bo w miejscu nie moge usiedziec)

może Odjazzd? tam jest w miarę spokojnie zawsze, ale teraz chyba maja remont przez tydzień.
albo Lukrecja, jest zajebisty klimat i naprawde jest spokojnie, no tylko mało miejsca może byc, ale w sumie nie jest nas pińcet osób tylko kilka, więc damy radę a najwyżej sie przemeblowanie zrobi dostawiając stolik albo co.

trzeba takie coś zrobic, żeby wiedziec ile nas jest i co w takiej liczbie mozemy zdziałac...

a co do tego, ile nas jest itd., to yslę, że mozna sporządzic coś na kształt oficjalnej listy członków.

bo to jest tak, że czasem ktoś się napali i pisze np. na forum, że tak, że będzie działał, itd, a jak przychodzi co do czego to kupa.

nie mówie tu, żeby nie pozwalac działac jakims wolontariuszom czzy cos, tylko żeby wyrażenie chęci współpracy wiązao się z odpowiedzialnoscią. Bo wielu nie zna tego słowa, o czym każdy z nas na pewno sie przekonał i to nie tylko na płaszczyźnie Vivy, ale i również w zyciu codziennym.

i Maxy chce legitymacje =)

User offline. Last seen 7 godzin 51 min. ago. Offline
Wpisy: 69

Maxi zajmij się tym a widzę jak wszyscy chodzą na paluszkach cichutko :D
Dobry pomysł ze spotkaniem :)

bo tak powinno byc, mogę dzierżyc stanowisko jakiegoś kontrolera albo coś.

ja ogólnie powinnam byc księżniczką!!!! ;D

jak będę miała urodziny to mi kupcie koronę xD

ale serio tak to naprawdę niektórych trzeba przywracac do porządku bo masakra z nimi jest....

też na sprawę podobnie się zapatruję :D
a z nimi jest sprawa, że najpierw trzeba chcieć żeby w ogóle cóś zdziałać :)
z chcenia następnie trzeba wyszlifować w coś dalej dopiero do działania
najpierw perełki "chciacze" muszą się spotkać tak jak się rzekło :)

User offline. Last seen 2 dni 2 godziny ago. Offline
Wpisy: 135

tak więc wstępnie na kiedy się umawiamy?

Może środa 2-06-2010 w przyszłym tygodniu godz 18.00 w kawiarni Lukrecja na Placu Wolności 5, Kielce?

powinienem dać radę. jest ok

ja też bd :)

User offline. Last seen 6 tygodni 6 dni ago. Offline
Wpisy: 26

no tak i ja nie zdążyłam , co było ciekawego? ja oczywiście zawsze jestem chętne na akacje w tesco:)

ja oczywiście nie zawsze mogę być na jakiś spotkaniach, ale akcji nie przepuszczę, za dużo gadów jest u nas :)

no rozmawialiśmy gównie o tych Akcjach Adopcyjnych i o tym, co jezcze moglibyśmy robic, żeby Kielce nie były takim "zadupiem empatycznym" w stosunku do zwierząt...

Najnowsze filmy

11 szczeniaków...
See video
mc shit
See video
Warszawa: wege...
See video
Sławni...
See video
Sławni...
See video
Wegetarianizm...